Translator

Friday

I am Back

Saya kembali ke blog ini setelah berbulan meninggalkan blog ini.....

Saya tak ada masa nak layan blog ini sebab malas dan busy dengan macam-macam kerja.....

So sekarang saya akan try update blog ini selalu bagi memberi tahu dunia luar saya suka sukan walaupun saya jarang bersukan....

Jangan ditanya mengapa saya jarang bersukan....Alasannya hanya saya sibuk dengan macam-macam hal....

Walauapa pun Selamat Kembali ke Dunia Blog ini....Saya harap anda yang membaca blog ini dapat menyokong saya dalam dunia blog ini....


Adakah Mereka Bakal Pengantin Atlet Malaysia Di masa Hadapan Kelak

Saturday

Keputusan Malaysia VS Liverpool ( 3 - 6 )

Pertahanan kita terlalu longgar dan banyak kesilapan yang tidak sepatutnya dilakukan......Apa dah jadi? memang benar lah kita bukan lawan kepada Kelab dari Eropah ini..Namun kita boleh berbangga dengan 3 gol yang dihasilkan...Go Malaysia.....Go Malaysia....


 Full Highlight malaysia VS liverpool







Arsenal VS Malaysia ( 0 - 4 )

Malaysia Memang bukan lawan kepada The Gunners.......Pertahanan memang banyak yang perlu diperbaiki...

Highlight Malaysia Vs Arsenal

Saturday

Pertandingan Bola Sepak Bawah 12 Tahun Zon Bangsar 2011

Cukup lama tak update this blog.....malas rasanya......tak tahu nape......al maklum lah disiplin tak ada...walau apa pun saya akan update kan peristiwa-peristiwa yang telah berlalu.....

Perlawanan Bola sepak peringkat zon bangsar.....
Keputusannya 1 menang, 2 kalah...pengalaman merupakan jurang terbesar buat pasukan skp1...but nice job with all my player.....we try again k.....




Backlink Terbaik

Kartikel Ping Blogged.my My Ping in TotalPing.com

Free SEO Tools

SYARAT DAN PENAFIAN

cercitor.blogspot tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui blog ini. dan Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian cercitor