Translator

Monday

Wanita curi RM4,023 sujud kaki minta maaf

KUANTAN: “Wanita yang sarat hamil itu berkali-kali sujud sambil cuba mencium kaki untuk memohon maaf kerana mencuri wang RM4,023 bersama dua gelang tangan milik saya dan adik,” kata mangsa kecurian dikenali Rin, 37, selepas berjaya menahan seorang wanita yang mengambil kesempatan mencuri wang tunai dan barang kemas ketika dia bersama ahli keluarga lain sibuk melayan tetamu di majlis perkahwinan adiknya, di Tanah Putih Baru, di sini, petang kelmarin.

Dalam kejadian kira-kira jam 1.15 tengah hari itu, wanita berusia 22 tahun dari Kampung Pulau Jawa, Pekan, dikatakan hadir sebagai tetamu tidak diundang di majlis kenduri itu sebelum menjadi ‘halimunan’ dengan menyusup masuk ke bilik mangsa.


Ketika berada di dalam bilik itu, wanita terbabit yang sepatutnya dijadualkan bersalin kelmarin, dikatakan menyelongkar almari sebelum mengambil anak kunci dalam kotak lalu membuka laci dan mengambil beg tangan milik mangsa yang mengandungi wang tunai dan barang kemas.

Sumber : Metro

No comments:

Post a Comment

Backlink Terbaik

Kartikel Ping Blogged.my My Ping in TotalPing.com

Free SEO Tools

SYARAT DAN PENAFIAN

cercitor.blogspot tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui blog ini. dan Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian cercitor