Translator

Monday

Dimana?....

Lama bebenor rasanya tak update blog ini....
PokCIk nak cerito macam-macam.....tapi tak ada masa untuk menaip....
Mungkin kerana malas.....
Dimanakah POkcik nak cari semula semangat yang hilang.....
PokCik terpaksa uruskan 2 blog rasmi tempat kerja PokCik......
Masa banyak dihabiskan diblog - blog ini....
Blog peribadi pakcik semua tak terupdate....
Dimana PokCik nak cari masa yang luang yer....
 tapi yang penting sekali PokCik happy sobab RESULT peksa PokCik amatlah membanggakan....
3.70 tu....masa study dulu result PokCIk yang paling tinggi pun 3.40 jer......
Alhamdulilah...inilah berkat doa keluarga pokCIk dan kawan-kawan PokCik yang lain.....

Semua yang terjadi ada hikmahnya...........inilah penutup entry hari ini,,,,,

Backlink Terbaik

Kartikel Ping Blogged.my My Ping in TotalPing.com

Free SEO Tools

SYARAT DAN PENAFIAN

cercitor.blogspot tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui blog ini. dan Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian cercitor