Translator

Thursday

5 peluru tembus badan

JOHOR BAHRU: “Saya hanya ingat mati apabila dua penjenayah bertopeng melepaskan tembakan bertubi-tubi ke arah saya, lima daripadanya terkena badan dan leher.”

Demikian kata pengawal keselamatan, Paul Raja Manikam, 50, ketika menceritakan kejadian dia ditembak ketika mengiringi seorang pengurus pusat pengurup wang di pusat beli-belah di Jalan Datuk Suleiman di sini, jam 8 malam kelmarin.Dalam kejadian itu, Raja Manikam yang membawa ‘pumpgun’ mengiringi pengurus berusia 30-an, keluar dari kedai untuk menghantar wang ke sebuah kenderaan yang menunggu di luar.

Tiba-tiba sebuah kenderaan pelbagai guna (MPV) berhenti dan dua lelaki bertopeng keluar lalu melepaskan tembakan menggunakan pistol dari jarak kira-kira 10 meter ke arahnya.


Raja Manikam cedera parah apabila lima das tembakan mengenai badannya iaitu leher kiri, lengan kiri, pinggang kiri, perut dan punggung kanan.

Sumber : Metro

No comments:

Post a Comment

Backlink Terbaik

Kartikel Ping Blogged.my My Ping in TotalPing.com

Free SEO Tools

SYARAT DAN PENAFIAN

cercitor.blogspot tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui blog ini. dan Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian cercitor