Translator

Thursday

Aidil Zafuan dan Rita Rudaini BERCERAI?

“Memang saya ada failkan sesuatu (permohonan cerai) melalui peguam di mahkamah semalam (kelmarin). Saya juga sudah beritahu dia (Rita Rudaini) mengenai perkara itu dan serahkan kepada peguam untuk menguruskannya,” kata Mohd Aidil Zafuan Abdul Radzak, 24.

Kemelut rumah tangga pelakon terkenal, Rita Rudaini Mokhtar, 36, dengan pemain bola sepak kebangsaan itu berterusan apabila Aidil tampil memfailkan permohonan cerai melalui peguamnya di Mahkamah Syariah Petaling Jaya, kelmarin.


Mohd Aidil Zafuan yang kini bermain dengan pasukan tentera mengesahkan dia sudah memaklumkan perkara itu kepada Rita melalui SMS.

Menurutnya, tindakan memfailkan permohonan cerai itu terpaksa dilakukan sebagai jalan penyelesaian kemelut rumah tangganya yang sudah sekian lama hingga menjadi perhatian ramai walaupun mengakui ia bukan diinginkannya.


Aidil bagaimanapun enggan mengulas lanjut, namun pantas menafikan dia tidak mempedulikan keluarga serta soal nafkah, termasuk makan minum terutama kepada dua anaknya, Airit Rayyan Rizqin, 4 dan Airit Rafqa Arjuna, 1.

Sumebr : Metro

No comments:

Post a Comment

Backlink Terbaik

Kartikel Ping Blogged.my My Ping in TotalPing.com

Free SEO Tools

SYARAT DAN PENAFIAN

cercitor.blogspot tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui blog ini. dan Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian cercitor