Translator

Saturday

‘Kami tak berhutang’

KUALA LUMPUR: Pasangan pelakon, Azad Jazmin dan isterinya, Eira Syazira menafikan dakwaan mereka belum menjelaskan bayaran kepada pihak katering untuk majlis perkahwinan yang dilangsungkan pada September lalu.

Azad, 36, berkata, dakwaan itu yang disiarkan dalam sebuah akhbar baru-baru ini sangat keterlaluan dan mengaibkan mereka berdua serta keluarga.

“Saya bersumpah tidak pernah berhutang dan semua bayaran sudah lama dibuat. Deposit saya bayar pada 18 November tahun lalu sebanyak RM4,000 dan bayaran selebihnya pula sebanyak RM5,000 saya buat secara tunai pada 25 Disember.

“Resit bayaran ada pada saya untuk membuktikan kami tidak pernah berhutang,” katanya, semalam. Pasangan itu dinikahkan pada 16 September lalu di kediaman keluarga Eira di Putrajaya dan menurut laporan akhbar berkenaan, mereka berhutang RM9,000 untuk majlis persandingan yang diadakan di Pusat Belia Antarabangsa di Cheras pada 18 November lalu.

“Mengapa mereka tidak meminta penjelasan daripada kami berdua dulu? Kalau akhbar itu tidak memohon maaf secara terbuka, saya tidak teragak-agak untuk membawa isu ini ke mahkamah,” katanya.

Eira, 28, pula berkata, bukan soal profil kerjayanya sebagai pelakon yang menjadi kebimbangan, sebaliknya apa yang lebih menyedihkannya apabila keluarga turut terkena tempias malu.

“Kini saya dan Azad terpaksa berdepan pelbagai persepsi daripada keluarga kami sendiri hingga membuatkan kami tertekan. Sebagai selebriti, saya dan Azad masih boleh melihat dari sudut positif, namun tidak pada keluarga kami yang memandang dakwaan seperti ini hanya menjatuhkan maruah,” katanya.

Sumber : metro

1 comment:

  1. Hello, Saya Puan Sandra Ovia, wang pemberi pinjaman swasta, adakah anda dalam hutang? Anda memerlukan rangsangan kewangan? pinjaman untuk merancang untuk tahun baru, untuk memenuhi sehingga bil anda, mengembangkan perniagaan anda pada tahun ini dan juga untuk pengubahsuaian rumah anda. Saya memberi pinjaman kepada syarikat-syarikat tempatan, antarabangsa dan juga pada kadar faedah yang sangat rendah sebanyak 2%. Anda boleh menghubungi kami melalui E-mel: (sandraovialoanfirm@gmail.com)
    Anda dipersilakan untuk syarikat pinjaman kami dan kami akan memberikan anda perkhidmatan yang terbaik kami.

    ReplyDelete

Backlink Terbaik

Kartikel Ping Blogged.my My Ping in TotalPing.com

Free SEO Tools

SYARAT DAN PENAFIAN

cercitor.blogspot tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui blog ini. dan Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian cercitor