Translator

Wednesday

Ana Raffali nikah jurugambar 25 Februari

KUALA LUMPUR: Penyanyi, Ana Raffali atau nama sebenarnya, Ana Nur Hidayah Mohd Raffali, 27, bakal melangsungkan pernikahannya pada 25 Februari ini dalam majlis yang dirancang secara sederhana di Masjid Al-Hidayah, Taman Melawati, di sini.

Penyanyi yang popular dengan lagu Tolong Ingatkan Aku itu memilih jurugambar bebas, Ahmad Aznaim Abdullah (Naim), 30, sebagai suaminya ketika memaklumkan perkara itu dalam sidang media di PNB Darby Park, di sini, semalam.

Ana berkata, majlis bakal bermula dengan acara pertunangan pada jam 10.30 pagi dan disusuli akad nikah sejam kemudian.

“Selama ini saya tidak pernah menganggap diri sebagai selebriti dan seperti orang biasa juga. Jadi, kami ingin mengadakan majlis ini secara sederhana,” kata Ana.

Menurutnya, majlis pernikahan akan disempurnakan sendiri bapanya, Mohd Raffali Mohd Nor manakala majlis resepsi turut diadakan pada hari sama di pekarangan masjid itu.

“Keluarga Naim merisik saya Disember lalu dan bersetuju untuk melangsungkan pernikahan pada 25 Februari ini. Sepatutnya, majlis itu diadakan pada 24 Februari bersamaan hari jadi Naim, tetapi tarikh itu tidak sesuai.

“Tidak salah sekiranya majlis itu dianjakkan lewat sehari kerana lebih penting kami dapat melakukan perkara yang wajib dan melayan tetamu yang dianggarkan 1,000 orang,” katanya.

Sumber : metro

1 comment:

Backlink Terbaik

Kartikel Ping Blogged.my My Ping in TotalPing.com

Free SEO Tools

SYARAT DAN PENAFIAN

cercitor.blogspot tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui blog ini. dan Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian cercitor