Translator

Monday

10 Ribu Ahli PAS Bakal Keluar Parti !

Diberitakan lebih kurang 10 ribu ahli Pas Selangor akan keluar parti dalam masa terdekat... mereka kini sedang berkumpul di kediaman Hasan Ali bagi menyatakan sokongan kepada Hasan Ali.

Mereka yang setia kepada PAS itu dipercayai kecewa dengan keputusan parti yang tidak mengenang budi Hasan Ali yang konsisten memperjuangkan Islam, selain menjadi nadi dan tonggak kebangkitan PAS Selangor.

“Saya dipecat kerana Anwar Ibrahim,” kata bekas Pesuruhjaya PAS Selangor Datuk Dr Hasan Mohamed Ali.

“Saya tidak mahu beliau (Anwar) mengheret rakyat menjunjung perjuangannya yang saya rasa amat kotor, ini yang saya perjuangkan.

“Saya tidak sanggup hadir menyokong Anwar esok, saya antara orang PAS yang tidak sanggup membuat justifikasi mengapa Anwar harus jadi Perdana Menteri,” katanya

Turut hadir sama memberi sokongan ialah Mantan Timbalan Presiden Pas Nasaruddin Mat Isa, Harun Din, Ismail Kamus dan lain-lain.

Presiden PAS Hadi Awang telah membuat kesilapan besar kerana tunduk di bawah telunjuk DAP! Jelas terbukti DAP menjadi "tuan" mereka.

Dikhabarkan Puak Anwarinas sedang merayakan pemecatan Hasan Ali bersama Anwar Ibrahim.

Sumber : http://brojinggo.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

Backlink Terbaik

Kartikel Ping Blogged.my My Ping in TotalPing.com

Free SEO Tools

SYARAT DAN PENAFIAN

cercitor.blogspot tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui blog ini. dan Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian cercitor