Translator

Sunday

Segmen | Genk Cari Blogger

Jom bersegmen. Segmen khas untuk semua blogger.Tak kira follower anda ada berapa, anda layak untuk menyertai segmen ini.Sambil bersegmen sambil menambah kenalan di dunia blog.Bila ramai kenalan baru seronok berblog.

Syarat penyertaan
- pastikan anda ada BLOG
- Buat tajuk entri : Segmen | Genk Cari Blogger
- Kalau nak follow blog genk,followlah, kalau tak nak tak apa 
- Letak banner di atas dan linkkan ke entri ini
- Dah siap entri, hantar link entri anda [BUKAN LINK BLOG] ke ruangan komen entri ini
- Tarikh tutup : 10/12/2011,Sabtu, jam 2 petang
- Dah join, datanglah blog orang lain ea

Berminat nak join....
Klik Saja Banner Diatas...

15 comments:

  1. dari segmen yang same..

    salam perkenalan..!!!

    http://cicaktersepit.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen yg sama :)
    btw, folo kamu =D

    ReplyDelete
  3. sy dtg sini..salam perkenalan..
    jom ke blog sy..

    http://heartstorylife.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  4. akak datang terjah dari segmen Genkcorner...baru je join segmen ni... :-)

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  5. merangkak dari segmen yg sama ,

    http://monyetitucool.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

    salam perkenalan dan nice blog . meh la jenjalan kat blog kite :)

    ReplyDelete
  6. join blog anda..meh la join kita blik..

    http://ceritahatikuh.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama..kalau sudi,jom singgah blog iza..:)

    ReplyDelete
  8. Haii awak.. Datang nak ajak awak jelajah pergi blog-blog yang lain.. Eza dah jelajah sini…Awak tak nak jelajah blog kawan-kawan yang lain??? Kalau nak jelajah blog Eza, boleh pergi ke alamat ni..

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  9. Haii awak.. Datang nak ajak awak jelajah pergi blog-blog yang lain.. Eza dah jelajah sini…Awak tak nak jelajah blog kawan-kawan yang lain??? Kalau nak jelajah blog Eza, boleh pergi ke alamat ni..

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  10. singgah sni dari segmen yang sma ..
    jemput singgah blog saya :)

    ReplyDelete
  11. Shiema singgah sini. Jom singgah dan follow belog Shiema (: jangan lupe tekan button follow ye (:
    http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  12. tinkerbell terbang2 sini dari segmen yang sama,

    baru berkesempatan utk terbang sini ^^,

    ReplyDelete
  13. Hai, dari segmen yang sama, salam perkenalan ;)

    ReplyDelete

Backlink Terbaik

Kartikel Ping Blogged.my My Ping in TotalPing.com

Free SEO Tools

SYARAT DAN PENAFIAN

cercitor.blogspot tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui blog ini. dan Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian cercitor