Translator

Thursday

khamIs....Training Today

Pagi2 dah tak ada mood...tak tahu kenaPa..But stay consisten dalam p&p....Satel kan surat makluman pada polis....then g anta...tak pasal2 kena marah...kalau tau tak yah anta....mesra dan cepat...boleh pakai ker...lantak la.....aku goverment gak...banyak keje gak.....tapi hati coustemer stay jaga gak...lupa lak kan polis ada kuasa lupa lak kan...lantak la...janji kita wat jer tugas masing2 dengan ikhlas..tak ikhlas tak yah le mintak keje goverment...Lupakan la.....(kadang2 terpikir lak kenapa penyamun banyak sangat yang tak bertaubat)....

Latihan start pukul 2.30 tepat...hanya 31 orang yang datang...ok le tu pasal tak yah buang2 dah...yang tak datang comfrim la tak dapat masuk nya projek team ini...yang termasuk dalam ini adalah player yang berbakat besar la.....6 org lak tu...tak apa la tak ada rezeki....lagi pun coach nya pun garang gile....garang demi disiplin bukan demi orang lain.....

sebahagian dari latihan hari ini..............

No comments:

Post a Comment

Backlink Terbaik

Kartikel Ping Blogged.my My Ping in TotalPing.com

Free SEO Tools

SYARAT DAN PENAFIAN

cercitor.blogspot tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui blog ini. dan Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian cercitor